Home / Nieuws / Binnenland / De anti Tom de Ridder app werkt prima

De anti Tom de Ridder app werkt prima

Alkmaar – De meest irritante man van de vaderlandse radio, Tom de Ridder, heeft een eigen app gekregen. De eerste weken van januari was hij in elk reclameblok op NPO Radio 1 drie keer te horen. Tankpassen, parkeerbonnetjes en ficusproef luidt zijn boodschap voor een tankpas van MKB brandstof.

Half Nederland ergert zich kapot wanneer zijn stem weer op de radio komt. Tom heeft de twijfelachtige eer om al diverse keren trending topic te zijn op Twitter. De ergernis heeft al geresulteerd in een ongeval bij tankstation de Kooi bij de rotonde Kooimeer te Alkmaar. Een automobilist reed op het tankstation in toen Tom weer op de radio te horen was en hij van zender wilde veranderen. De schade liep in de duizenden euro’s toen de automobilist zijn auto in de voorpui reed. “Ik ga nog liever fietsen dan die kerel op de radio”, aldus de woedende automobilist: “Ik word helemaal gek van die Tom de Ridder!”.

TomTomNee
App-ontwikkelaar FP-design uit Heerhugowaard heeft inmiddels een app ontwikkeld die de autoradio direct laat overschakelen naar een andere zender bij het horen van de stem van Tom. De applicatie werkt in combinatie met Bluetooth (auto)radio’s. De (gratis) TomTonNee app is een groot succes en al meer dan 22.000 keer gedownload, beschikbaar voor zowel Android als iOS. In de nabije toekomst is de app ook in te stellen om bijvoorbeeld Gordon of Geert Wilders van de radio te bannen.

 

Geef een reactie!