Home / Nieuws / Binnenland / Bagels&Beans overgenomen door DEEN Supermarkten

Bagels&Beans overgenomen door DEEN Supermarkten

Hoorn – Toen bekend werd dat Jumbo de zelfstandige vestigingen van La Place overnam, wist Deen dat het niet langer kon wachten om mee te gaan met deze trend. Alle Bagels & Beans-filialen vallen vanaf 1 april vallen onder de bestuurlijke verantwoordelijkheid van het West-Friese concern.

Een nieuwe trend lijkt gaande in supermarktland, het overnemen van cafetaria. Een nieuw concept boodschappen doen lijkt dan ook aanstaande. Zo worden in de supermarkten van Deen kleinere Bagels&Beans restaurantjes geplaatst. Daar kan men tijdens de boodschappen van de menukaart gebruikmaken. De producten van Bagels&Beans komen voortaan allemaal uit de keuken van Deen.

‘’Een win-winsituatie’’ noemt Else Mieke Deen, woordvoerder van Deen Supermarkten, het nieuwe concept. ‘’De klant ziet nu zelf dat de producten vers uit de winkel worden gehaald. Wij werken al zoveel mogelijk met lokale producten. Voor Bagels&Beans zal dit een kleine aanpassing op de menukaart zijn, maar ook zij halen hier voordeel uit. Mensen zien in onze supermarkt wat ze op een later moment, waar ook in het land, kunnen eten bij Bagels&Beans.’’

Geef een reactie!