Home / Nieuws / Binnenland / Cosmopolitan: Langedijker vrouwen het mooist

Cosmopolitan: Langedijker vrouwen het mooist

Langedijk – Grootschalig onderzoek, met enquêtes en Facebook-accountcontroles, heeft uitgewezen dat de Langedijker vrouw het mooist is van Nederland. Net iets meer dan de helft, 50,2%, van de Langedijkers is vrouw, dus de kans dat een man een mooie vrouw tegen het lijf loopt is groter dan andersom.

Vrouwenmagazine Cosmopolitan heeft echt alles onderzocht. Zo hebben zij speciale enquêtes opgezet voor zowel mannen als vrouwen. Uit die enquêtes is een gemiddeld cijfer gekomen. De Langedijker vrouw krijgt maar liefst een 9,7! Ter vergelijking: vrouwen uit Waarland scoren een 6,7.
Het magazine heeft ook onderzoek gedaan op Facebook naar het uiterlijk van vrouwen. Samen met Mari van de Ven, visagist en haarstylist, bekeek de redactie van Cosmopolitan de vrouwelijke schoonheden. Er werd gelet op postuur, kaaklijn, symmetrie en haarkleur. Op alle facetten scoorden de Langedijker vrouwen hoog.

Omgeving
Door de leefomgeving en het voedsel dat men eet in Langedijk, vallen vrouwen mooier uit. Het leefklimaat is duurzamer en gezonder dan in andere gemeentes. Mari van der Ven omschrijft de Langedijker vrouw als volgt: ‘’Ze worden gemiddeld later grijs en ze hebben een mooie kaaklijn. Bijna alle vrouwen in Langedijk hebben een kleine twinkeling in hun ogen. Als het om de rondingen gaat, zijn ze perfect. Als ik hetero was, had ik hier moeten wonen.’’ De prijs wordt aanstaande vrijdag uitgereikt in museum de Broeker Veiling, waar Nick en Simon het nummer ‘Ode aan de Langedijker vrouw’ ten gehore zullen brengen.

Per dorp is er ook een verschil te zien. Zo wonen de knapste vrouwen in Zuid-Scharwoude en Sint-Pancras, en de minst mooie in Oudkarspel. Broek op Langedijk, Koedijk en Noord-Scharwoude scoorden er tussenin.

9 Reacties

  1. Ik ben trots een geboren Pancrasser te zijn.

  2. Hahaha,leuk om te lezen!

  3. Yeahhhhh ..Gefeliciteetd Langedijker Lady.s ….TROTS op ons Dorp xx

  4. Alle mooi Vrouwen komen of wonen Daar ,Maar ook In de Omgeving Hoor .

  5. Jan G M Spanjaart Gz

    Dat was dan nadat ik naar Friesland ben verhuist en daar mijn Prinses heb gevonden!!!!!!

  6. En ik woon er om de hoek! 😀

  7. Ik ben trots om dit te horen. En heel veel plezier in broek op langedijk. Is een leuk en gezellig dorp. Liefs Consuela Boersen

  8. Ik heb t niet gemerkt😂😭

Geef een reactie!