Home / Nieuws / Binnenland / Dit zijn ze: De 7 duurste huizen op Funda in Langedijk

Dit zijn ze: De 7 duurste huizen op Funda in Langedijk

Altijd al willen weten hoe duur de mooiste villa’s in Langedijk zijn? Rotte Kool speurde Funda voor je af om te zien wat er te koop staat op dit moment. De teksten bij de woningen komen van Funda en Rietgansmakelaar. Wij hebben het energielabel vermeld. Huiseigenaren die deze woningen kunnen betalen, zijn vaak instaat om een beter energielabel te verdienen. Hoe dichter bij de A, hoe beter! Met nog wat meer inspanning is zelfs A+ en A++ binnen het bereik.  

1. Waterral 7 Broek op Langedijk € 985.000 k.k. Energielabel B
Wilt u wonen in het Rijk der Duizend Eilanden, op uw eigen schiereiland, dicht bij de Noorderplas en het Oosterdel natuurgebied, in één van de mooiste villa’s? Waar de sloep al voor u klaar ligt?
Check het hier!

2. Wulp 11 Zuid-Scharwoude € 895.000 k.k. Energielabel B
Deze kapitale, hoogwaardige en traditioneel gebouwde villa met inpandige grote garage, 2 aanlegsteigers en eigen boothuis is bijna rondom door open vaarwater omgeven en in een magnifieke groene woonomgeving op een privacyvol eigen schiereiland aan het einde van een niet doorgaande weg. Vanuit de woning heeft u direct zicht op uw landgoed mede door de vele raampartijen.
Meer info: Funda!

3. Lepelaar 22 Broek op Langedijk € 895.000 k.k. Energielabel C

Eén van de parels in het Duizend Eilandenrijk bieden we u te koop aan! En dat zeggen we niet zomaar. Lepelaar 22 in Broek op Langedijk is een van de mooiste villa’s die het prachtige Duizend Eilanden Rijk te bieden heeft. Deze villa op een eigen schiereiland van maar liefst 1240 m2 heeft rondom water, een schitterende ligging en volop zon en privacy.
Check het hier!

4. V.H. Destreelaan 131 Sint Pancras € 895.000 k.k. Energielabel D
Wonen in een van de mooiste lanen in Sint Pancras? Dichtbij Alkmaar en slechts een half uur van Amsterdam? Dit is uw kans! T
huiskomen dat is wat u hier doet, genieten van de zeer ruime, energie zuinige, villa met enorme tuin. De A.V.H. Destreelaan 131 heeft het allemaal.
Check het hier!

5. Benedenweg 196 Sint Pancras € 865.000 k.k. Energielabel C
Aan één van de mooiere gedeeltes van de geliefde Benedenweg te Sint Pancras ligt deze royale, recent gerenoveerde en grotendeels rietgedekte woon(stolp)boerderij uit bouwjaar 1850 met monumentale status. Met een totale inhoud van meer dan 1600 m³ en een gebruiksoppervlakte van meer dan 400 m2 biedt het geheel u veel mogelijkheden.
Meer info: Funda!

6. Kuifeend 15 Broek op Langedijk € 849.000 k.k. Energielabel B
Op een prachtige locatie in het Rijk der Duizend eilanden treft u deze fantastische traditioneel gebouwde vrijstaande villa met ruime inpandige garage. De woning is ruim van opzet, speels ingedeeld en telt maar liefst 5 slaapkamers. De brede kavel is aan drie zijden omringd door water waardoor u optimale privacy geniet.
Meer info: Funda!

7. Aalscholver 10 Broek op Langedijk € 849.000 k.k. Energielabel B
Op een geweldige locatie midden in de villawijk het “Rijk der 1000 eilanden”, is deze zeer royale, vrijstaande villa gelegen. De royale dubbele kavel van maar liefst 2.472 m², de geweldige ligging in combinatie met prachtig uitzicht zullen garant staan voor veel woongenot. De tuin rondom de woning is fraai aangelegd, u treft hier diverse zonneterrassen.
Meer info: Funda!

Geef een reactie!