Home / Nieuws / Binnenland / Al Gore op Inspiratie Avond 6 april in de Geist

Al Gore op Inspiratie Avond 6 april in de Geist

New York – De voormalige vice-president van de Verenigde Staten Al Gore brengt een bliksembezoek aan Nederland om zijn nieuwste klimaatfilm An Inconvenient Sequel: Truth to Power te promoten. ’s Middags ontmoet hij Koning Willem Alexander en andere prominenten. Ook neemt hij een kijkje op de TU in Delft. Waar studenten vergevorderd zijn met de ontwikkeling van een zonneauto. Daarna reist hij zeer waarschijnlijk door Sint Pancras. 

Inspiratieavond
Hij zal tijdens de inspiratie Avond Global Goals van de Millenniumgemeente Langedijk de workshop over duurzame energie leiden. Volgens Gore doet ‘deze club’ belangrijk werk: “Niet alleen voor Langedijk, maar ook voor de planeet. Als aardbewoners kunnen we alleen maar blij zijn met deze initiatieven.”

De organisatie verwacht grote drukte tijdens de Inspiratie Avond, die om 19.30 uur begint in de Geist. Bezoekers zijn van harte welkom om mee te denken over de vier ontwikkelingsdoelen van armoedebestrijding tot duurzame energie.

Trump
Later die avond vliegt Gore terug naar Florida om president Trump op zijn buitenverblijf te overtuigen dat milieumaatregelen nodig zijn.

Geef een reactie!