Home / Nieuws / Binnenland / Prinses Beatrix treedt op tijdens ‘Nasibal’

Prinses Beatrix treedt op tijdens ‘Nasibal’

Broek op Langedijk – Prinses Beatrix heeft aangegeven dat ze rond Koningsdag enkele plaatsen wil bezoeken waar ze goede herinneringen aan heeft. Zo zal de voormalige vorstin naar alle waarschijnlijkheid ook het Oranjegezinde Broek op Langedijk aandoen. De prinses bezocht in 1980 al eens de Broeker Veiling. De verwachting is dat ze aanwezig is tijdens het Nasibal op 22 april in de zwaarbeveiligde feesttent.

De balletjes van de Koningin
Ze zal daar, samen met Andre van Duin, zijn carnavalskraker ‘De balletjes van de Koningin” ten gehore brengen tijdens het diner. Chef-kok Chantal Veer van de Kookkamer heeft naast de ‘balletjes van de Koningin” ook andere gerechten zoals; biologische nasi, bami en saté van hormoonvrije koeien op het menu staan: “Ik voel me zeer vereerd om voor de prinses te mogen koken. Ben er helemaal een beetje puppig van!” aldus een enthousiaste Chantal.

Feestprogramma
De organisatie is behoorlijk in haar nopjes met het koninklijke bezoek. Al brengt het extra werk met zich mee. Koningsdag in Broek op Langedijk is op de Kermis in Zuid-Scharwoude na, het grootste feest in Langedijk. Een feesttent staat de gehele week op het Havenplein met tal van activiteiten voor jong en oud. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor het Nasibal.

Geef een reactie!