Home / Nieuws / Lifestye / Hier gaven Langedijkers hun eerste zoen

Hier gaven Langedijkers hun eerste zoen

Langedijk – Uit onderzoek van het BNN-programma Spuiten & Slikken is gebleken dat de meeste Langedijkers hun eerste zoen gaven in de Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude. Maar liefst 45% van de ondervraagde gaf aan in het dans- of biercafé te zijn ontgroend.

Rood
Zoals een Marco Borsato bezingt is rood de kleur van liefde. Dat blijkt een van de oorzaken te zijn van het vele gezoen in de Roode Leeuw. Door de naam denken veel tieners dat het café bedoeld is om in te zoenen. De Gele Kanarie in Westerloo heeft bijvoorbeeld helemaal geen mensen die zoenen over de vloer.

Andere plekken
Andere plekken zijn de fietsenstalling bij de Binding, Geestmerambacht, thuis en op een speelpleintje. Plaatsen die in opkomst zijn, zijn cafés met biologische wijn en op de hooizolder van een biologische boerderij.

Geef een reactie!