Home / Nieuws / Lifestye / RTL 4 presenteert reality-tv spelshow ‘Diabetes in 100 dagen’

RTL 4 presenteert reality-tv spelshow ‘Diabetes in 100 dagen’

Hilversum – RTL 4 begint het nieuwe televisieseizoen met het verrassende programma ‘Diabetes in 100 dagen’. In deze uitdagende spelshow van de commerciële zender, strijden vier kandidaten tegen elkaar om binnen 100 dagen diabetes te krijgen. De spelshow wordt geleid door de mollige Linda de Mol: “Uit onderzoek is gebleken dat het heel goed mogelijk moet zijn om binnen deze 100 dagen diabetes type 2 te ontwikkelen. Je hoeft je eetpatroon niet eens zoveel voor te wijzigen. Wij doen er in de show alles aan om een kandidaat zo snel mogelijk aan de diabetes te krijgen. Het wordt dikke pret voor de kijker. Het is te zien vanaf 1 oktober bij ons op RTL 4. Ik heb er veel zin.”

Frank Evenblij en Brownie Dutch zijn een van de coaches die een kandidaat begeleiden. Het programma komt uit de succesvolle koker van John de Mol die eerder tegenhanger Big Diet maakte. Een show die er juist op gericht was om de kandidaten gewicht te laten verliezen, met de bekende Langedijker kandidaat Michel Hoogschagen.

Coca Cola, Unilever en fastfoodketen McDonald’s sponsoren het programma.

Geef een reactie!