Home / Nieuws / Binnenland / ‘’IS vuurwerkpakket’’ te koop in Langedijk

‘’IS vuurwerkpakket’’ te koop in Langedijk

Vuurwerk

Langedijk – Bij alle Langedijker vuurwerkverkopers, verkoopt men dit jaar een IS vuurwerkpakket. Met de inhoud van een pakket maak je even veel knallen als een gemiddelde IS-strijder. Het geluid is er ook naar. Eén bijzonder voordeel van alles is dat de verpakking biologisch afbreekbaar is. Mocht je dus geen zin hebben om de verpakking op te ruimen na het afsteken, is dat dus niet eens zo erg. Voor 250,- euro heb je het complete pakket in huis.

Het pakket bestaat onder andere uit een Pyro-Queen Aerial Array 25 shots fane cake, Crackling Chrysantium 25 shots, Zena Trueno 20 stuks, Vještica Nitraat 20 stuks, Super Top Banger 20 stuks, Hindoo Rol Horse Brand 2 stuks, Pyro-Queen Stinger 51 shots en Palme di Ciclo 20 shots. Met al dit knalvuurwerk heb je zelf het idee alsof je Syrië of Irak bent. Deze unieke ervaring is dan ook zeer populair. Exclusief in Langedijk verkrijgbaar. Andere vuurwerkverkopers in de regio hebben dit pakket nog niet in hun assortiment opgenomen.

Biologisch afbreekbaar
Dat vuurwerk een zware belasting is op natuur en milieu is al langer bekend. Maar dat de verpakking dat ook is lijkt niet door te dringen bij velen. Daarom heeft de Millennium Gemeente Langedijk een verplichting ingesteld dat al het vuurwerk dat in de gemeente verkocht wordt, van biologisch afbreekbaar materiaal moet zijn.

Geef een reactie!