Home / Nieuws / Lifestye / Goed voornemen voor 2018: vuile afspraak maken!

Goed voornemen voor 2018: vuile afspraak maken!

Amsterdam – 2018 wordt het Jaar van de Hond. Dat begint overigens op 16 februari 2018 en eindigt op 4 februari 2019. Er is dus nog genoeg tijd om na te denken over je goede voornemens voor het nieuwe jaar. We hebben een duurzame tip!

De Hond is trouw, loyaal, verdraagzaam en heeft een afkeer van ongerechtigheid en oneerlijkheid. Als iets ze niet zint, kunnen honden defensief en veeleisend worden. Deze karaktertrek zorgt voor waakzaamheid. Dat is hard nodig bij het verdedigen van idealen als vrijheid, tolerantie en duurzaamheid.

In het Jaar van de Hond worden idealen richtinggevend en meer zal meer samenwerking ons vooruithelpen. Dat zorgt niet alleen voor meer harmonie, maar ook voor extra inkomsten. In de gezondheidszorg maken acties van zorgverleners en patiënten dat de mens neer centraal komt te staan. Omscholing wordt een belangrijk thema: er is genoeg werk, maar er zijn niet genoeg mensen met de juiste kennis om dit uit te voeren. Ook gaan we op zoek naar een betere balans voor de aarde waarop we leven.

Omdat we allemaal op zoek zijn naar de hond in ons zelf, hebben we een duurzame tip voor mensen die voor 2018 nog een goed voornemen zoeken. Maak eens een vuile afspraak. Dat staat voor een wandeling met anderen waarbij je onderweg zwerfvuil verzameld en dat na afloop op de juiste wijze weggooit. Het levert je dus een schone buurt, een betere conditie en nieuwe contacten op. Dat zijn drie goede voornemens ineen!

Geef een reactie!