Home / Nieuws / Binnenland / Livera en Primera verder als Privera

Livera en Primera verder als Privera

Amsterdam – De gemakswinkel Primera gaat fuseren met de lingeriewinkel Livera. De winkel is ideaal voor stelletjes. Zij kunnen er voor onder andere tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten, tickets en lingerie terecht. De nieuwe winkel gaat Privera heren. Waar de vestiging in Langedijk komt, is nog niet bekend.

‘Even naar Privera voor een lot of string’
Simone Linnen, de nieuwe directeur, zegt: ‘’Door deze fusie bedienen we de klant optimaal. De man komt een voetbalblad of een kraslot, terwijl zijn vrouw met een deskundige een BH past.’’  De nieuwe slogan wordt dan ook ‘Even naar Privera voor een lot of string’.

Nieuw in het assortiment worden bamboe onderbroeken en hemdjes, tijdschriften met gerecyclede kaften en er komt een inleverpunt voor versleten ondergoed. Deze worden verscheept naar Bangladesh om daar gebruikt te worden als materiaal voor nieuwe kleren.

Geef een reactie!