Home / Nieuws / Buitenland / Vrienden van Rotte Bloemkool bouwen duurzame stad in gamevlog

Vrienden van Rotte Bloemkool bouwen duurzame stad in gamevlog

België – Sinds een aantal weken hebben wij van Rotte Kool er een vriend bij. Gamevloggers uit België zijn een YouTube kanaal gestart. Hierin kunnen wij als kijkers meekijken hoe zij verschillende games spelen. Speciaal voor hun grote broer Rotte Kool, bouwden zij een duurzame stad in de game Cities Skylines. De stad dient als voorbeeld voor steden in Nederland en Vlaanderen om te vergroenen.

Raul, Milo, Wouter en Brent kwamen op dit idee door de doelstellingen van Rotte Kool. ‘’We zagen dat onze namen op elkaar leken. Hoe leuk is het dan als je elkaar kunt aanvullen. Nu staat een artikel over ons op jullie website en wij maken een gamevlog over duurzaamheid. Daar wordt de wereld alleen maar beter van.’’ Aldus Milo.

De gamevlog is volgende week te zien op het YouTube-Kanaal van de jongens.

Geef een reactie!