Home / Nieuws / Binnenland / Ben jij de nieuwe burgemeester van Langedijk? Stuur je sollicitatievideo in!

Ben jij de nieuwe burgemeester van Langedijk? Stuur je sollicitatievideo in!

Nu waarnemend burgemeester Jan Hoekema het niet heeft gered in Langedijk, is de gemeente toe aan een blijvend vast gezicht. Kom jij uit Langedijk? Dan is dit je kans om een waardig burgervaarder te worden! Rotte Kool is gevraagd om de zoektocht naar een geschikte kandidaat te ondersteunen. Wij gaan dus actief op zoek naar de nieuwe burgemeester.

Interesse? Stuur dan een motivatiefilmpje van maximaal drie minuten naar redactie@rottekool.nl. Wij plaatsen dat op Facebook. Krijg jij de meeste likes? Dan stellen wij jou voor als nieuwe burgemeester van Langedijk.

Vertel in het filmpje jouw mening over de volgende onderwerpen:

  • Fusie met een omringende gemeente;
  • Recreatie;
  • Winkelcentrum Broekerveiling;
  • Duurzaamheid

Natuurlijk horen we ook graag wat jou zo geschikt maakt voor deze boeiende functie. Daarbij vinden we creativiteit en motivatie belangrijker dan politieke ervaring!

Geef een reactie!