Home / Nieuws / Binnenland / Geheime opnameapparatuur gevonden in Boeddhabeelden Xenos

Geheime opnameapparatuur gevonden in Boeddhabeelden Xenos

Heerhugowaard – In de Xenos in Heerhugowaard zijn in verschillende Boeddhabeelden opnameapparatuur gevonden. Xenos heeft gelijk alle Boeddhabeelden uit de schappen gehaald. Verschillende onderzoekers wijzen extremistische Boeddhistische monniken als schuldige aan. Consumenten worden aangeraden om de beeldjes weg te gooien en in te ruilen voor Germaanse goden.

Monniken
De opnameapparatuur, de bestaat een camera en een microfoon, zijn volgens spionage-experts geplaatst door Boeddhistische monniken. ‘’Zij doen dit om te zien of deze mensen echt volgens de boeddhistische leer leven. Als dat niet zo, komen ze al een soort Jehova’s aan de deur’’ aldus een van de experts.

Een met natuur
Volgens Boeddha-kenner Sen Wafel zijn er strikte voorwaarden om zo’n beeld nog in huis te mogen hebben. ‘’Je moet een zijn met de natuur. Dat wil zeggen zonnepanelen, geen aardgas, biologisch eten, eerlijke kleding, etc. Mocht dat niet zo zijn en de monniken pakken dit op via op afluisterapparatuur, komen ze het beeldje halen. Een beeld van Boeddha is jou dan niet waardig. Als je dan toch religieuze beeldjes in de kamer wil die geen betekenis meer hebben, kies dan voor Germaanse goden, zoals Wodan en Donar.’’

Geef een reactie!