Home / Nieuws / Binnenland / Bertje Doperwtje en mannenkoor De Lofstem bezingen windmolens

Bertje Doperwtje en mannenkoor De Lofstem bezingen windmolens

Langedijk – Straatmuzikant Bertje Doperwtje en mannenkoor De Lofstem gaan samenwerken om groene stroom onder de aandacht te brengen. Een CD is in de maak. Vanuit de Millennium Gemeente Langedijk (MGL) zijn de artiesten benaderd.

‘’De CD komt vol te staan met bekende parodieën en eigen liedjes. Zowel wij van de Millennium Gemeente als Bertje en De Lofstem streven naar een duurzamere wereld. Bertje doet dat door de kleur groen te benadrukken, het mannenkoor doet aan carpoolen als zij gaan optreden verderop in het land.’’ Aldus een woordvoerder van MGL.

Liedjes
‘De malle windmolen’, ‘Vandaag is groen’, ‘Groen als stroom’, ‘Windmolenlande’ zijn titels die MGL ons liet weten. In de zomermaanden wordt de CD ingezongen. In september is de CD-release in winkelcentrum de Broekerveiling.

Geef een reactie!