Home / Nieuws / Binnenland / Kensington bij heropening Fair-Nu winkel

Kensington bij heropening Fair-Nu winkel

Noord-Scharwoude – Op Hemelvaartsdag om 12.00 uur vindt de feestelijke heropening plaats van de Fair-Nu winkel in Langedijk. De organisatoren pakken het groots aan. Kensington, Bløf en Peter Beense treden kort op. De opening wordt gezamenlijk verricht door de burgermeesters van Langedijk, Heerhugowaard en Alkmaar. Tal van kopstukken uit de duurzame wereld zijn aanwezig.

Heropening
Tijdens de opening is er nog een primeur. Het eerste officiële vat Fairtrade bier wordt aangesloten op de tap. Honesty is het eerste Fairtrade biertje op de Nederlandse markt en komt van de Kamermans brouwerijen, met uitsluitend eerlijke en biologische ingrediënten. Het is uiteraard te koop in de winkel. De Dorpsstraat is ter hoogte van de winkel afgesloten. Naast het poppodium zijn er springkussens voor de kleintjes.

Geef een reactie!