Home / Nieuws / Binnenland / HEMA restaurant met zuurkool opent in winkelcentrum Broekerveiling

HEMA restaurant met zuurkool opent in winkelcentrum Broekerveiling

Langedijk – De HEMA in winkelcentrum de Broekerveiling opent binnenkort een restaurant. In De Mare en Middenwaard beschikken de filialen hier al over. Nu is de Broekerveiling aan de beurt. Speciaal omdat dit filiaal in Langedijk staat, staat er ook zuurkool op het menu. De bekende HEMA worsten smaken daar heerlijk bij.

Ouderen
De grootste groep HEMA restaurantbezoekers zijn vaak gezinnen met jonge kinderen of 70-plussers. De laatste doelgroep is er blij mee. Seniorenvereniging Krasse Knarren ziet uit naar de komt van het restaurant: ‘’Altijd moeten we naar Middenwaard of De Mare voor onze Joki Drink en klef saucijzenbroodje. Nu kan dat eindelijk in het winkelcentrum. Chez Frans hoeft niet bang te zijn voor concurrentie. Zij hebben de lekkerste koffie van het hele winkelcentrum.’’

Het HEMA restaurant komt op de plek waar nu de Sociale Winkel zit.

Geef een reactie!