Home / Nieuws / Winnaar WK doet mee aan Zuurkoolcup

Winnaar WK doet mee aan Zuurkoolcup

Moskou – De FIFA maakte vandaag bekend dat de winnaar van het WK mee gaat doen aan de Zuurkoolcup in Langedijk. Tijdens het jaarlijkse voetbaltoernooi strijd voetbalclubs om de beste club van Langedijk te worden. Dit jaar is er dus een extra troef in het spel. De organisatie van de Zuurkoolcup ziet het wel zitten: ‘’Een sterrenteam gaat de kantine omzet goed doen.’’

Lage kosten
Om de kosten laag te houden, overnacht de aanstaande wereldkampioen in hotel Babylon. Vanuit wordt er gesloten getraind bij Hugoboys. Journalisten slapen in het nog te bouwen hotel De Geus. Of dat er ooit komt, is nog maar de vraag. Als dit niet op tijd af is, wordt camping Molengroet omgebouwd tot mediapark. De organisatie van de Zuurkoolcup: ‘’Door zoveel mogelijk gasten in de buurt van DTS te huisvesten, scheelt dat ons enorm in de kosten. Hotel Akersloot is gewoon te ver en te duur voor de organisatie. Bovendien is dit goed voor de lokale economie en het milieu. De wereldkampioen maakt ten slotte weinig kilometers met de bus.’’

Geef een reactie!