Home / Nieuws / Spelers Nigeria gaan op trainingsstage bij BOL en LSVV

Spelers Nigeria gaan op trainingsstage bij BOL en LSVV

Langedijk – Het nationaal voetbalteam van Nigeria gaat zich op het volgende WK-voetbal voorbereiden in Langedijk. Door de tegenvallende prestaties vraagt de Nigeriaanse voetbalbond zich af of de spelers wel echte profs zijn. Daarom traint het islamitische deel van de selectie mee met LSVV, en christelijke deel met CSV BOL. Mocht het niveau van de spelers van LSVV en BOL niet onderdoen aan dat van de Nigerianen, wordt het complete team het volgende WK thuisgelaten. De Afrikanen hebben dus iets te bewijzen.

De Nigeriaanse voetballers gaan zich ook inzetten voor lokale initiatieven. Zo zullen zij bekerstreet tijdens Indian Summer verzorgen en plaatsen ze zonnepanelen op daken. Camping Molengroet wordt tijdelijk omgetoverd tot Camping Abuja. Abuja is de hoofdstad van Nigeria.

Geef een reactie!