Home / Nieuws / Binnenland / Langedijk wil ook knappe politieagent. Ben jij dat? Meld je aan!

Langedijk wil ook knappe politieagent. Ben jij dat? Meld je aan!

Langedijk – Nu er in Uitgeest een knappe wijkagent werkt, dacht men in Langedijk ‘dat kunnen wij ook’. Daarom heeft de politie een wedstrijd uitgeschreven in heel Nederland. Ben jij de knapste politieman van het land? Mail dan naar knappeagentlangedijk@politie.nl. Op het politiebureau in Heerhugowaard nodigen ze de drie knapste uit voor een sollicitatiegesprek.

Duurzaam
Naast het uiterlijk is een ding ook belangrijk, namelijk duurzaamheid. In Langedijk mogen boetes uitgeschreven worden voor inwoners die niet duurzaam genoeg zijn. Om Langedijk duurzamer te maken heeft de gemeente, in overleg met Millennium Gemeente Langedijk, de politie hier extra bevoegdheden voor gegeven.

Geef een reactie!