Home / Nieuws / Binnenland / Taco’s uit schappen gehaald om praktische redenen

Taco’s uit schappen gehaald om praktische redenen

Amsterdam – Je herkent het vast wel. Nadat je taco’s in de oven hebt gedaan en deze hebt gevuld, valt bij je eerste hap een groot deel op je bord. Een veel gehoorde klacht. Daarom hebben alle supermarkten besloten om de taco’s uit de schappen te halen. Bert Kuijpers van de Verenigde Supermarkten (VS): ‘’Het is gewoon niet praktisch meer. Mensen moeten genieten tijdens het eten en niet ergeren aan producten die zij kopen. Bovendien wordt op deze manier voedsel verspild.

Andere producten
Kuijpers biedt andere mogelijkheden: ‘’Van gemalen maïs kan je heerlijke wraps maken. Deze komen uit Nederland en zijn dus een stuk duurzamer. Op maiswraps kun je dezelfde producten doen als op taco’s. Als je ze goed oprolt of vouwt, eet dat een stuk makkelijker dan taco’s.’’ Taco’s behoren dus binnenkort tot het verleden. Tot eind september zijn ze nog te koop, daarna verdwijnen ze uit de schappen.

Geef een reactie!