Home / Nieuws / Binnenland / Langedijker Popsien nog een keer terug in 2019

Langedijker Popsien nog een keer terug in 2019

Broek op Langedijk – Wie kent het nog? Langedijker Popsien, het festival dat grote artiesten naar Langedijk bracht en plaats vond in de grote aardappelenloods naast de Lay’s fabriek. Je zou kunnen zeggen dat het de voorloper van Indian Summer was. Dit festival komt eenmalig terug om vrijdag 19 april op het parkeerterrein van Karwei. Het thema: GROEN-BLIJ-KOOL.

Thema
De initiatiefnemers voor Langedijker Popsien zijn bijna alle bedrijven van het industrieterrein Zuiderdel. ‘’Met de Popsien willen we wat terug doen voor de Langedijkers. Zij hebben last van vrachtwagens en veel autoverkeer vanuit de regio naar Langedijk toe. Vroeger was het een groot succes. Nu gaat dat ook weer lukken. Iedereen moet in het groen komen, een soort Symphonica in Rosso, zo worden alle mensen blij. De kolen zijn hier niet rot. Dat gerucht gaat nogal eens de ronde. Daarom benoemen we het in de titel: POPSIEN GROEN-BLIJ-KOOL.’’ aldus de woordvoerder. Overigens wordt er gedronken uit statiegeld bekers, waardoor de dansvloer schoon blijft.

De eerste artiesten voor Langedijker Popsien worden vanaf december bekendgemaakt.

Geef een reactie!