Home / Nieuws / Binnenland / Het populairste cadeau van Nederland: NIKS

Het populairste cadeau van Nederland: NIKS

Utrecht – De feestdagen zijn weer aanstaande en de cadeaus zijn niet aan te slepen. Poppen, luchtjes, games, marsepein en chocoladeletters. Spullen, spullen, spullen.  Onlinewinkels en pakketdiensten draaien over uren. De straten staan vol met bezorgauto’s. De ene pakketdienst komt en de andere gaat. Files en drukte. Maar het kan ook anders. Geef dit jaar een NIKS!

Verkooprecords
NIKS is de nieuwste trend op cadeaugebied en wint aan marktaandeel. NIKS lijkt de nieuwe trend aan het worden. NIKS is een prachtig doosje… zonder inhoud! En de doosjes zijn niet aan te slepen. “Want”, zo zegt een woordvoerder van NIKS: ”Het is heerlijk om te geven en vooral om te krijgen. Iedereen wil wel eens NIKS. NIKS is in deze tijd van overvloed iets geweldigs!”

NIKS is te bestellen bij Greenpeace.

Geef een reactie!